zv-header.gif

Jouw gids in de wondere wereld van Internet

We leven in een fantastische tijd. Het Internet biedt geweldige mogelijkheden. Iedereen kan zelf een website bouwen, of aan de slag om op Sociale Media een schare publiek te trekken.

Maar hoeveel van die mensen lukt het om daadwerkelijk geld te verdienen? Niet zo veel helaas.

Dat komt omdat het toch nog wel ingewikkeld blijkt. Een website of Blog is zo gemaakt, maar dan begint het eigenlijk pas. Je krijgt te maken met SEO, HTML, plugins, CSS, Adwords/Adsense, Affiliate marketing, en wat al niet meer.

Tuurlijk, er zijn Internet Marketeers om je te helpen. Maar die zijn duur, spreken wartaal, en zijn ze eigenlijk zelf wel zo succesvol, behalve met de verkoop van hun dure uurtjes?

Ik werk graag met jou samen

Zonder Vleugels werkt daarom op een hele andere manier, op basis van samenwerken. Jouw succes is mijn succes. Ik verdien niets als jij ook niets verdient.

Ik wil graag samen met jou aan de slag om voor jou een Internet bedrijf op te zetten. Jij levert de expertise over het onderwerp, ik lever de kennis om de website en het bedrijf op te zetten. En we delen de opbrengst.

Ik ben een aantal van dergelijke samenwerkingen gestart. De belangrijkste vind je hieronder:

Vakantie met Kinderen
Spanje voor Jou
Dol op Duitsland

Wil je ook meer succes?

Als al je inspanningen tot nu toe nog maar weinig succes hebben opgeleverd, neem dan gerust eens contact met me op.

Ik kan je misschien helpen om de juiste weg in te slaan. Besef daarbij wel dat dat flink veel inspanningen zal kosten. Van mij, maar vooral ook van jou.

Mijn doel is overigens niet om mijn uurtjes voor een factuurtje aan je te verkopen. Ook kant-en-klare websites lever ik niet meer. Ik ben vooral geïnteresseerd in leuke samenwerkingen. waarbij we allebei pas iets verdienen zodra we succes hebben. Wel zo eerlijk, toch?


Copyright © 2008- Zonder Vleugels - Alle rechten voorbehouden