Last minutes in Duitsland, hier kan je nog terecht!

Wil je toch nog op vakantie naar Duitsland? Dan hebben we hier de leukste Last minutes in Duitsland voor je verzameld. Kijk snel!

Landal Parken in Duitsland weer open!

Mooie vakwerkhuisjes op een Landal park in Duitsland

Nu de code voor Duitsland groen is, zijn ook de Landal Parken in Duitsland weer open. En met de versoepelingen in Duitsland zijn ook veel faciliteiten weer open.

Maar let op: de nog geldende maatregelen verschillen per deelstaat, en dus ook per Landal park. Kijk dus goed bij de park details wat er op dit moment geldt.

We verwachten echter, dat in de zomervakantie alleen nog de basisregels gelden, en alle faciliteiten geopend zijn. En omdat je bovendien kosteloos kan annuleren, kun je gerust een Landal vakantiepark in Duitsland boeken.

Camping/Vakantiepark Wilsumer Berge

Wilsumer Berge heeft een mooi recreatiemeer met een strandje

Vlak over de grens bij Coevorden ligt dit mooie vakantiepark in de natuur. Je bent er dus zo, maar je bent ook echt in Duitsland, in de buurt van het kasteel van Bentheim.

Je kan hier kamperen met je eigen kampeermiddel, maar ook een accommodatie of mooie luxe safaritent huren, in thema van bijvoorbeeld een neushoorn of gorilla.

De Wilsumer Berge heeft voor de zomervakantie nog diverse kampeerplaatsen en accommodaties beschikbaar!

Voordeeluitjes last minutes Duitsland arrangementen

Landhaus Danielshof in Bedburg Noordrijn-Westfalen

Bij Voordeeluitjes hebben ze leuke last minute aanbiedingen voor diverse hotels in Duitsland.

Deze hotels worden allemaal aangeboden als arrangementen. En ze hebben vaak nog wat extra's zoals een gratis drankje of een wandelkaart inbegrepen. Per hotel is dat verschillend.

Soms zijn de arrangementen op basis van ontbijt. Maar soms ook op basis van half pension of zelfs all inclusive. De kortingen kunnen aardig oplopen!

Welcome in Winterberg, vakantiehuizen in het Sauerland

Mooie vakantiehuizen in het heuvelachtige Sauerland

Op zoek naar een vakantiewoning in het Sauerland? Welcome in Winterberg heeft 110 unieke huizen beschikbaar in of rond Winterberg.

Winterberg zelf behoeft nauwelijks introductie. In dit gezellige stadje is in de zomer en winter enorm veel te doen. Naast ontvangst bij de vriendelijke receptie biedt Welcome in Winterberg ook extra diensten om je vakantie onvergetelijk te maken.

Er zijn voor de zomervakantie nog voldoen de vakantiehuizen in Winterberg beschikbaar. Je kunt zoeken naar verschillende voorkeuren, zoals wel of geen huisdieren, rolstoeltoegankelijk of sauna beschikbaar.

Vakantiepark Hambachtal

recreatiemeertje bij vakantiepark Hambachtal

In de Hünsruck, vlakbij de bekendere Moezel, ligt vakantiepark Hambachtal. Het ligt mooi tussen de bossen en bij een stuwmeer.

Het park heeft een groot overdekt subtropisch zwembad, bowlingbaan, midgetgolf, en een restaurant plus snackbar.

Er zijn voor de zomervakantie nog verschillende soorten bungalows beschikbaar.

Last minutes bij TUI

Met TUI naar Duitsland

TUI heeft een groot aanbod vakanties in Duitsland. Leuke hotels, appartementen en vakantieparken bijvoorbeeld.

Ook de reizen van Kras, dat als merk is opgeheven, zijn daar nu in opgenomen. Leuke busreizen en fietsvakanties onder andere.

Omdat Duitsland nog maar recent op code Geel is gegaan, zijn veel van deze reizen nog beschikbaar. Kijk dus snel op de Last minute pagina om te zien of jouw ideale vakantie daar bij zit.