De leukste hotels in Berlijn, voor ieders smaak

Berlijn is een prachtige stad voor een stedentrip, maar in welk hotel wil je verblijven? Wij hebben de leukste, hipste, en romantische hotels voor je uitgezocht.

Voor je verblijf in Berlijn is het natuurlijk het beste om in een hotel te verblijven. En daarbij let je natuurlijk op de locatie van dat hotel. Een verblijf in het centrum, of Berlijn Mitte is natuurlijk ideaal.

Maar met het uitstekende openbare vervoer in de stad is dat eigenlijk niet nodig. Zolang je in de buurt van een metrostation zit is dat prima.

Maar naar wat voor Hotel in Berlijn ben je op zoek? Zoek je een romantisch of boutique hotel om heerlijk te genieten? Of heb je ook behoefte aan een zwembad?

Daarnaast hebben we ook een selectie van hippe designhotels uitgezocht, en we denken ook aan de kleinere portemonnee. Maak dus jouw keuze uit de volgende categorieën:

Boutique Hotels in Berlijn

Het zwembad van Hotel Bristol in Berlijn

Een boutique hotel is een kleinschalig, bijzonder hotel met een unieke sfeer, en ook wat luxe.

Dit zijn kleinschalige familiehotels waar je niet alleen in overnacht, maar waar je ook met plezier langer vertoeft.

We hebben een mooie selectie van bijzondere boutique hotels voor je uitgezocht. Hotels waar we graag zelf een romantische vakantie zouden willen beleven.

Hippe Design hotels

Dineren onder het toezicht van een hippe design zebra

Berlijn is een moderne stad met een rauw randje. Logisch dat je ook in een hip hotel wil verblijven, met een mooi design.

We hebben de leukste hippe designhotels in berlijn voor je uitgezocht. Hotels met een unieke uitstraling en een smaakvolle, moderne inrichting in een levendige of opkomende buurt.

In deze hotels vinden mensen die jong (van geest) en hip zijn zich zeker thuis.

Hotels met een zwembad

Het zwembad van Hotel Bristol in Berlijn

Tijdens het genieten van al het moois in Berlijn kan de temperatuur aardig oplopen, zeker in de zomer. Hoe fijn is het dan als je een hotel in Berlijn hebt met een zwembad? Even lekker afkoelen, en ook in de winter is het lekker even te kunnen zwemmen.

Hotels met zwembad in het drukke centrum van Berlijn zijn zeldzaam, maar we hebben er een paar voor je gevonden. En ook hotels met wat grotere zwembaden in de rest van de stad. Of zoek je extra luxe hotels met wellness?

Goedkope hostels in Berlijn

Gezelligheid in de gezamenlijke ruimte van het Three little Pigs hostel

Goedkope hotels en hostels in Berlijn zijn ideaal om de kosten van je stedentrip enigszins in toom te houden. Maar het zijn ook gezellige plekken waar je leuke contacten op kan doen.

Hostels zijn de favoriete accommodaties van backpackers. Maar de dormrooms met stapelbedden hebben voor een groot deel plaatsgemaakt voor 2- en 4-persoons kamers.

Vaak zijn er nog wel gezamenlijke ruimtes, waar je andere reizigers kan ontmoeten. Wij hebben de leukste hostels en goedkope hotels in Berlijn voor je verzameld.